Selecteer een pagina

Tarieven budgetbeheer

**Opslag voor een huishouden met problematische schulden 1 persoon 15% Opslag voor een huishouden met problematische schulden meerdere personen 25%

Budgetcoaching

Aangezien iedere situatie weer anders is werkt Budget Hulp Groningen voor budgetcoaching niet met een vast tarief. Neem gerust contact met ons op zodat wij je alvast een globale inschatting kunnen geven van de kosten. Budgetcoaching is bedoeld voor korte duur, soms kan 1 afspraak al afdoende zijn en in sommige gevallen, moet ik vaker langskomen.

Budget Hulp Groningen biedt de volgende administratieve diensten:

Thuisadminstratie – serviceabonnement

Deze service is speciaal voor mensen die moeite hebben met het bijhouden van de administratie of het begrijpen van alle lastige brieven die ze krijgen. Dit komt enerzijds doordat veel zaken digitaal worden verstuurd, anderzijds doordat men minder tijd heeft of neemt om een goede administratie aan te houden. 

Heb jij in je directe omgeving geen kinderen of andere mensen die je kunnen helpen met administratie en bankzaken?
Heb je ook moeite met de digitale ontwikkeling en het regelen van je administratie en bankzaken via de computer? Lukt het je door ziekte niet meer om zelf je administratie te doen? 
Zou het dan niet mooi zijn als er een vertrouwd iemand is die je daarbij op een persoonlijke manier ondersteunt en zaken voor je regelt?

Ben je geïnteresseerd in thuisadministratie of kent u iemand die met thuisadministratie geholpen kan worden? Neem dan contact op en komen wij bij je thuis langs of bij de instelling waar je verblijft, voor een kennismakingsgesprek. We bespreken met jouw de mogelijkheden waarmee wij je kunnen ondersteunen. We maken daarna een nieuwe afspraak om de administratie en financiële situatie in kaart te brengen.

Administratie éénmalig op orde brengen

Samen met jouw bekijken we bij je thuis de gehele administratie. We zorgen dat alles netjes en overzichtelijk wordt opgeborgen en geven je de bijbehorende uitleg. Je krijgt een overzicht wanneer je welke administratieve handelingen zelf moet verrichten.

Maandelijkse ondersteuning

Wil je liever dat we elke maand bij je langskomen? We brengen je administratie op orde en helpen je elke maand met de administratieve zaken zoals het verrichten van betalingen en het uitzoeken en beantwoorden van correspondentie.

Tarieven overige administratieve zaken

Let op! Indien je gebruikt maakt van een thuisadministratie – serviceabonnement vervallen onderstaande kosten.

Werkzaamheden Kosten Aanvullenden informatie
Aanvragen toeslagen €15,- per toeslag 2 toeslagen €25,-
Aanvraag voorlopige teruggaaf €30,-
Belastingaangifte €55,-
Belastingaangifte echtpaar €68,50
Kwijtscheldingen €39,75 per kwijtschelding
Voorkomen ontruiming €50,- per uur  
Administratie omtrent verhuizing €50,- per uur  
Openen beheerrekening tarief bank  
Overig
Km vergoeding €0,25 p/km Indien meer dan 20 km
Het is ook mogelijk om een vast bedrag voor alle werkzaamheden af te spreken als de  vraagstelling duidelijk is en ingeschat kan worden hoeveel tijd hiermee gemoeid gaat.

Onze Locatie

Adres: Meerkoet 9,
9665 MX Oude Pekela
Telefoon: 06- 19626078
Email: info@budgethulpgroningen.nl

Volg Ons!