Selecteer een pagina

Wie ben ik

Even voorstellen…

Mijn naam is Nancy Luppens. Met 20 jaar ervaring in de financiële wereld, wil ik mijn ervaring graag inzetten om jou te helpen grip op je geld te krijgen. Gedurende deze periode heb ik bij diverse bedrijven verschillende functies uitgeoefend, waarvan de laatste 5 jaar als bewindvoerder, waardoor ik inmiddels ruime ervaring heb met financiën en administratie (en luisteren naar de wensen van de klant).

Het is mijn wens om mensen persoonlijk te begeleiden en coachen met financiële zorgen, gericht op het indien mogelijk weer zelfstandig verrichten van de financiën, waarbij een verantwoorde balans bestaat tussen de inkomsten en uitgaven en daarin blijvend verantwoorde keuzes worden gemaakt. Er wordt gewerkt aan bewustwording en leren zoeken naar de juiste instanties en hulp durven vragen.

Hiervoor zullen de afspraken bij jou thuis plaatsvinden tenzij anders gewenst. Ik sta voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid, deskundigheid kwaliteit en gemak. Wil jij meer weten neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Nancy Luppens

Budgetbeheerder / Budgetcoach

 

Nancy Luppens

Na jaren als bewindvoerder te hebben gewerkt, wil ik mijn ervaring graag inzetten om jou te helpen grip op je geld te krijgen. Persoonlijk begeleiding en coaching met financiële zorgen, gericht op het indien mogelijk weer zelfstandig verrichten van je financiën.

Heb jij deskundige hulp nodig met je financiën? Neem dan snel vrijblijvend contact met mij op.

Onze Gegevens

Adres: Meerkoet 9
9665 MX Oude Pekela
Telefoon: 06- 19626078
Email: info@budgethulpgroningen.nl

Volg Ons!